Hoppa till innehållet
Återförsäljare

EUROPEAN CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY GROUP

För återförsäljare som vill sälja mer

Care to Change the World

För återförsäljare

När man är återförsäljare till någon annans produkter är det viktigt att man har ett tydligt varumärke med tydliga värderingar. Dessa måste man arbeta med både mot sina leverantörer men även ut mot kund och det kan även finnas tydliga krav inblandade. Ett exempel här är att en plattform kan kräva att företaget som syns på plattformen måste vara miljömärkt, annars får företaget inte sälja där. Det blir då enkelt för kunden att oavsett vilken leverantör man väljer så får man någon som man vet vill minska sin påverkan på miljön. 

Som återförsäljare och medlem i European Social Label fokuserar ECSR-Gruppen på försäljningsprocessen. Vårt mål är att era kunder ska veta att när de handlar av en ansluten återförsäljare är det bara av företag som tar någon form av socialt ansvar. Minimum som görs är avsättningar till vår stiftelse, EUSL Foundation, vilket görs per automatik via medlemskapet. Men som företagare kan man, om man vill, förstås göra mycket mer och låta det synas genom det valideringssystem som EUSL har utvecklat. Det är ett system baserat på ISO26000 och det synliggör ett miljöarbete, om arbetsplatsen tillåter praktikanter, arbetsträning, tillämpar tillgänglighetsanpassningar för både kunder så väl som medarbetare och mycket mer. 

Som Återförsäljande medlem inom EUSL får man tillgång till relevanta tjänste och produktplattformar till marknadens lägsta priser. EUSL är inte här för att skinna företagarna på sina pengar, då faller hela idén med att skapa lönsamhet för ett mer inkluderande samhälle, utan det handlar om att EUSL och ECSR ska skapa mer och fler affärer åt våra medlemmar. Som medlem och återförsäljare inom EUSL har man också möjlighet att erbjuda sina kunder bra betallösningar, vilket inkluderar allt från direktbetalningar till avbetalning och faktura, oavsett vart ni som säljare eller kunden sitter. Tjänsten är byggd från grunden med fokus på transnationell handel och den fjärde industriella revolutionen.